Renovatie

Renovaties in de regio Leiden

Renovatie of renoveren is herstellen en wanneer nodig gedeeltelijk vernieuwen van een bestaand pand, waardoor het weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen. Wanneer een gebouw geheel wordt gesloopt en opnieuw wordt opgebouwd, spreken we van herbouw of vervangende nieuwbouw. Er zijn vele voorbeelden van renovatie, zoals monumentale panden, die onder monumentenzorg vallen, weer in oude glorie herstellen, waarbij wel aan de hedendaagse veiligheidseisen en levensstandaard wordt voldaan. Bijvoorbeeld oude grachtenpanden en boerderijen worden op zo'n manier voor het nageslacht gespaard. Bouwbedrijf Verbiest is uw partner op het gebied van grote en kleine renovaties.

Samen met u

Een veilig en goed onderhoud van uw huis is van zeer groot belang, niet alleen voor u, maar ook voor degene die bij u wonen, uw kinderen bijvoorbeeld. Bij Bouwbedrijf Verbiest kunt u uw huis professioneel, bekwaam en netjes laten restaureren. Renovatie is de kunst van het herstellen. Bouwbedrijf Verbiest hersteld beschadigd houtwerk, brengt uw deuren en kozijnen weer in de authentieke staat en zorgt ervoor dat uw vloer dusdanig in ere hersteld wordt dat u er weer jarenlang met veel plezier op kunt leven. Uw renovatie is bij ons is perfecte handen.

Advies

Onze kracht is dat wij voorafgaand aan de renovatie al actief met u meedenken over uw wensen en behoeftes. Heeft u vragen, wilt u meer informatie over een renovatieproject of wilt u geheel vrijblijvend gebruik maken van onze kennis en ervaring tijdens een eerste gesprek? Neem dan contact met ons op.

Offerte

Wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact op via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in. U kunt ons e-mailen: info@bouwbedrijfverbiest.nl, of bellen: 0624736826